Alanya

Met vliegtickets Alanya reist u af naar de populairste badplaats van Turkije met langgerekte stranden en vele gezellige bars, restaurants en clubs.

Alanya ligt tussen het fraaie Taurusgebergte en het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Een grote rots met bovenop een Ottomaans kasteel deelt de in een grote baai gelegen stad in tweeën. Naast de fraaie, langgerekte stranden geniet u hier van het bruisende nachtleven, de variatie aan restaurants, winkels en het culturele erfgoed. Met vliegtickets Alanya, reist u naar een zonovergoten bestemming waar het zeer goed vertoeven is.

In en om Alanya is tijdens uw verblijf genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het oude kasteel. De ligging op zo’n 250 meter boven de zeespiegel zorgt voor een onvergetelijk en indrukwekkend uitzicht. Ook leuk: de Damlatas grot, ook wel piratengrot genoemd omdat het vroeger een schuilplaats was voor piraten. En natuurlijk mag een dag waterpret in het Water Planet Aquapark niet op uw lijstje ontbreken. Gaat u mee naar deze populaire badplaats? Boek eenvoudig en snel uw goedkope vliegtickets Alanya bij Corendon.com.

Praktische informatie Alanya

Vluchtduur: ca. 3.30 uur

Tijdsverschil: een uur later dan in Nederland

Valuta: Turkse Lira


 
BEL NU ONS CONTACT CENTER +31 23 75 10 600