Voordelig vliegen naar Malaga

Zoekt u een goedkope vliegticket naar Malaga? Zoek niet verder! Via Corendon.com kunt u voordelig, makkelijk en snel een vliegticket boeken. Malaga is gelegen aan de Middellandse Zee en het gehele jaar door heerlijk vertoeven. De streek heet Andalusië en de kuststreek wordt de Costa del Sol genoemd. U kunt in Malaga genieten van de vele stranden, een wandeling langs de promenades, eten in een van de vele restaurants of tapasbars langs de boulevards. Er is voor ieder wat wils…. de drukte van de stad, het toerisme aan de Costa del Sol en de natuur en de schoonheid van Andalusië. Het centrum van Malaga is niet al te groot en heerlijk om doorheen te wandelen. Leuke restaurantjes, winkeltjes met snuisterijen, prachtige winkels met kleding, de grote warenhuizen. Wilt u er even tussen uit en gewoonweg genieten van al het moois dat Malaga en omgeving u te bieden heeft…boek dan een goedkope vlucht via Corendon.com naar Malaga!

Luchthaven Malaga:

De luchthaven van Malaga is tevens de aanvlieg luchthaven voor de Costa del Sol. Malaga Airport en ligt ongeveer 10 km van het centrum van Malaga. Vanaf de luchthaven zijn er uitstekende verbindingen naar het centrum van Malaga en de grote plaatsen aan de Costa del Sol.

Klimaat Spanje:

Malaga ligt in het zuiden van Spanje en heeft een aangenaam mediterraan klimaat het gehele jaar door.

Autohuur:

Mits u in het bezit bent van uw nationaal rijbewijs, is het mogelijk Spanje door te reizen met een huurauto. Via Corendon.com kunt u eenvoudig een auto huren. www.corendon.com/autohuur

Lokale Keuken:

Nergens anders in Spanje kunt u zulke lekkere tapas eten als in Malaga. Op iedere straathoek is wel een gezellig tapasbarretje te vinden. De meeste eetgelegenheden bevinden zich in het centrum. De lekkerste vis eet u aan het strand; Playas de Pedregalejo and del Palo. Eten in Malaga is een genot!

Praktische informatie over Spanje:

Vluchtduur: De vluchtduur naar Malaga ligt rond de 3 uur.
Tijdverschil: Er is geen tijdverschil.
Reisdocumenten: Als inwoner van een Europees land is voor reizen naar Spanje een geldige identiteitskaart of paspoort voldoende. Let echter wel op de geldigheidsdatum van uw reisdocument. Passagiers met een andere nationaliteit dienen zelf voor de juiste informatie omtrent de reisdocumenten te zorgen.

Geldzaken:

De euro (€) is het officiële betaalmiddel. Creditcards worden in de meeste hotels, restaurants en winkels geaccepteerd. Ook kunt u terecht bij een van de vele pinautomaten.

Taal:

Men spreekt in Malaga Spaans en kunt u zich ook prima verstaanbaar maken wanneer u Engels spreekt.

Telefoneren:

Het landnummer voor Malaga is +34 (Spanje). Belt u vanuit Malaga naar Nederland, dan dient u eerst 0031 (mobiel: +31) in te toetsen. Vergeet hierna niet de eerste 0 van het Nederlandse (net)nummer weg te laten.

Elektriciteit:

220 volt wisselstroom. Contactdozen en stekkers zijn over het algemeen hetzelfde als in Nederland.

 


 


  •  
    BEL NU ONS CONTACT CENTER +31 23 75 10 600