Online Checkin

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken.

Corendon (Dutch) Airlines
Indien u vliegt met Corendon (Dutch) Airlines kunt u vanaf 6 weken voor vertrek een stoel reserveren en vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en uw boardingpass uitprinten via de website www.fly.corendon.com.

Let op: dit is momenteel alleen mogelijk voor vluchten vertrekkend vanaf Amsterdam. Aan de andere luchthavens wordt nog gewerkt, we hopen dat ook zo snel mogelijk te kunnen activeren. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om online in te checken voor de vluchten met een tussenlanding (VIA VLUCHTEN).

Transavia
Bij Transavia kunt u vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken. Dit doet u met uw 7-cijferig boekingsnummer, waarvan u het eerste getal weglaat. Voor online inchecken bij Transavia klik hier.

Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen verwijzen u naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de actuele informatie hieromtrent.

Voor het reserveren van een stoel rekenen de meeste luchtvaartmaatschappijen kosten. Deze kosten variëren tussen de € 4,- en € 20,- per persoon per enkele reis, afhankelijk van de stoelkeuze en de luchtvaartmaatschappij.

Bekijk hieronder de film wanneer u vliegt met Corendon (Dutch) Airlines.


 
BEL NU ONS CONTACT CENTER +31 23 75 10 600