Over ons

Corendon.com: vliegtickets tegen de laagst mogelijke prijs!

U wilt een losse vlucht boeken, maar niet teveel betalen? Dan bent u bij Corendon.com aan het juiste adres! Bij ons boekt u een vliegticket tegen de laagst mogelijke prijs.

Corendon.com: 24/7 bereikbaar

U kunt bij ons op ieder gewenst tijdstip uw vliegticket eenvoudig en snel online boeken. U bent dus niet afhankelijk van openingstijden en boekt op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Op www.corendon.com ervaart u het gemak van onze volledige en snelle boekingsservice!

Telefonisch boeken?

Natuurlijk is telefonisch boeken ook mogelijk. Corendon.com heeft haar eigen reserveringssysteem. Dit zorgt ervoor dat onze ervaren medewerkers direct kunnen nakijken of het door u gewenste vliegticket beschikbaar is. Als een gewenste vertrekdatum niet (meer) boekbaar is, dan kunnen wij u direct via het systeem een alternatieve vertrekdatum bieden waarop het vliegticket wel beschikbaar is.

Onze goed opgeleide medewerkers zijn te bereiken op telefoonnummer +31(0)23 751 06 00


Facts

Corendon.com is onderdeel van Corendon International Travel BV. De onderneming is in 2000 opgericht in Haarlem, toen Atilay Uslu en zijn zakenpartner Yildiray Karaer besloten hun krachten te bundelen. Voor die tijd had de jonge ondernemer Uslu al zijn eerste stappen in de reisbranche gezet, maar het echte succes komt met de oprichting van Corendon. Het bedrijf begon als Turkije-specialist dat eerst alleen vliegtickets en later ook volledig verzorgde reizen naar Turkije verkocht. In 15 jaar tijd is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator en dé nummer 1 reisorganisatie als het gaat om veel Turkse en andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Ibiza, Cyprus en Curaçao.

Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en de grote ervaring in het inkopen van accommodaties. Hierdoor kan Corendon, in combinatie met de lage overhead kosten, de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om uw vakantie gaat.

Naast Corendon.com behoren ook Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Hotels & Resorts, Maris Life, Corendon Golf, Corendon Artiestenreizen, Corendon Groepsreizen en Karin’s Choice tot Corendon. Waarbij het laatste label kleinschalige accommodaties aanbiedt voor de individueel ingestelde reiziger. Ook GoFun is onderdeel van Corendon en biedt de leukste vakanties aan voor jongeren.


Adresgegevens:

Singaporestraat 82, 1175 RA Lijnden.
KVK nummer: 34390122
BTW nummer van Corendon Airlines: 822330830901

 
BEL NU ONS CONTACT CENTER +31 23 75 10 600